|
Posikam się zaraz śmiechu, jak widzę jak wmawiacie innym że łykają medialną papkę, cytując, niezależna . pl medium należące do PiS, wpolityce.pl i inne portale powiązane z jedynie słuszną partią, ale to oni łykają medialną papkę, ja myślę samodzielnie, czytam GPC wpolityce.pl i myślę samodzielnie, nie jak te przebrzydle lemingi, które kłamią bo mówią dobrze o Polsce, ja jestem prawdziwy Polak, patriota, i wiem że w Polsce jest tylko syf i wszystko wali, a dobrze o Polsce tylko mówią największe mendy i płatni klakierzy PO, ja jak przystało na patriote o Polsce mówie tylko źle, i myślę samodzielnie, tzn tak jak piszą w "niezależnych" mediach, ale samodzielnie. Tak o was drozdopodobne PiSowskie trolle, i sobie plujcie na mnie do woli, to wam wychodzi najlepiej, pewnie szybko stałe stadko dające tu z dobrego serca wklejki zaraz się zleci, nie wysilajcie się bo i tak mnie to mało obchodzi, ale to dzięki waszemu miernemu Jarkowi, Tusk mógł sobie radzić tyle czasu. A i zainteresujcie się troszkę skąd u tych "niezależnych" taka nienawiść do wszystkich oprócz PiS i uwielbienie Jarka, dużo powiedzą ich wcześniejsze miejsca pracy. I może w końcu dojdzie do was o co tak walczą, bo napewno nie o dobro Polski. A i te wklejki na wszystkich portalach po tysiąc razy jak to w Polsce źle i jak za PiSu był raj, też płatne szwadrony PO wskich trolli wklejaja
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 17.09.2014 o godz. 09:52.
|