Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2014, 23:20
nie wiem dlaczego kolejny mecz Jankowski gra, ale jak kolega wyzej napisal - chyba rzeczywiscie wykupil abonament , dla mnie to megaprzecietny grajek , Czekaj - sory ale chlopak niewiem czy blyszczalby w I lidze, Uryga - obym sie mylil, ale boje sie ze za tydzien 7egia moze mu wybic z glowy pozycje DP , dla mnie drewno - wybaczcie , beznadziejny dzis Burliga, Stilic gra kiedy mu sie chce, Gargula rzeczywiscie bezproduktywny , strasznie elektryczna i himeryczna ta druzyna , ogolnie przerazila mnie dzis mozolnosc i brak dynamiki i szybkosci u wiekszosci naszych zawodnikow ... ech alez teraz brakuje Radka w srodku pola , ogolnie wynik biore za niezly fuks i frajerstwo Zawiszy - i jakos dziwnie ten mecz nie napawa mnie optymistycznie przed meczem za tydzien , jesli walczaca o utrzymanie Zawisza wjezdza w nasza obrone i srodek pola jak w maslo - to co zrobia "lepsze" druzyny ? ogolnie dzisiejsze emocje na duzy + ...ale do grudnia jeszcze kawal drogi - oby za 2 (!!!) TYGODNIE WYGRAC JEDEN z DWOCH NAJWAZNIEJSZYCH MECZY W SEZONIE .... choc dla wiekszosci ten mecz bedzie za tydzien niestety
Odpowiedz cytując