Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2014, 22:41
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Czyli Korwin na króla Polski ? Tak ?
Może faktycznie król by się przydał. Polaków pasuje chwycić za mordy, bo to rozpasanie, indolencja umysłowa, psychopatologia, agresja, i bieda, kompleksy, zazdrość, sektyzm rzutuje na to, że robią teraz z nas frajerów i na wschodzie i zachodzie. Przydał by się wódz, który chłodno potrafi myśleć, kalkulować, wyciągać wnioski, rachować, przewidywać, umieć walczyć i który nie ma interesu w tym, żeby okradać obywateli i jeździć sobie za to na wczasy do Brukseli i udawać, że coś znaczy ciągnąc przy tym miliony złotych i robić dalszą karierę.

Chętnie wrócił bym do polemiki z Gwiaździstym, czy pamięta co mu pisałem niedawno w jakiej pozycji jesteśmy jeśli chodzi o geopolitykę co uwydatniło się właśnie dzisiaj... zakręceniem kurka z gazem. Jakie sankcje przewiduje wobec Rosji teraz? Marsz na Moskwę jak w 1610? Jaro z Donaldem na czele? Czy może cała pookrągłostołowa szlachata?
Takie mam ochocze pytanie, czy ten kto robi biznes z Ruskimi, to jest proputinowski, czy nie?

P.s Kupujcie drewno na zimę

http://biznes.interia.pl/wiadomosci/...=business_news

buahahaha. Indolencja umysłowa. Każdy dzieciak w Polsce to przewidział... Może pani przedszkolance się poskarży, albo doniesie wychowawczyni
Jeszcze chcę murzyńskości jeszcze
Proputinowska banda pookrągłostołowa hucpa z wiejskiej, dogadali się z komunistami i agentami ruskimi 25 lat temu i teraz macie swoje PO-PISY
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.09.2014 o godz. 23:00.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰