Wyświetl pojedynczy post
york09
Banita

Od: 04.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2014, 14:36
Czytam tu różne rzeczy, czasem sensowne , czasem naiwne ....ale głupota i hejterstwo mnie mierzi....

K...a mać , czy nikt już nie pamięta jak było w latach 80-tych ? Syf jaki tu niektórzy wrzucają jest czymś dla mnie niezrozumiałym! Zresztą tutaj sami młodzi i nie mają pojęcia jak było.

TERAZ jesteśmy kilkakrotnie biedniejsi niż np. Niemcy - wtedy byliśmy NĘDZARZAMI w zbankrutowanym kraju...ja to pamiętam ! Szaro, smutno, biednie i zero perspektyw , żyliśmy w miejscu gdzie papier do dupy był towarem luksusowym a kierowniczka sklepu mięsnego najważniejszą personą na dzielnicy

Mieliśmy nawet szlachtę i magnaterię (PZPR i KC) która czasem wyjeżdżała na taczkach ale częściej wzywała ZOMO, milicję a nawet wojsko aby tylko utrzymać się przy żłobie

Jak teraz pijąc piwko (wtedy 1 gatunek i ciągle go brakowało) zażerając chipsy (nie istniały w sklepach ) pie....cie jak to ci masoni, cykliści was skrzywdzili... , ja bym chciał żeby tylko tak mnie moi wrogowie krzywdzili, budowali stadiony drogi, otwierali granice , zapełniali sklepy , dawali szanse mniejsze lub większe sukcesy

...tak sporo rzeczy można było zrobić lepiej, inaczej...ALE WIEMY TO TERAZ...

Sorki za bluzgi ale głupota tak na mnie działa

rewolucja to jest cały czas - wywala na margines społeczny głupich, pechowych nieudaczników którzy ani pracować nie chcą ani ryzykować a kraść się (i słusznie) boją

To znalazłem, ale mogę się pod tym podpisać. Też te czasy pamiętam, wiem jak było a jak jest.
A taki kaczorek któremu mamusia całe życie dupę obrabiała teraz chce pokazać jak rządzić!

Eunuch żółcią pluje z zazdrości jak to źle , jak to kraj podupada, a pisowcy wierzą mu tak jak Antkowi który ciągle o zamachu pieprzy.
Ostatnio edytowane przez york09 : 11.09.2014 o godz. 14:56.