Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2014, 08:53
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze 2-3 lata temu planowałem kupić dom pod wynajem na Węgrzech, ale nawet turystyka tam mocno zamarła.
to bardzo dziwne, emj - bo ja byłem na Węgrzech 3 tygodnie temu i nie zauważyłem aby tam turystyka zamarła w jakikolwiek sposób. Eger pękał w szwach od skośnych, Niemców i Polaków. Budapeszt pękał w szwach od skośnych i innych nacji i malutkie Szentendre też pękało w szwach - tak że nie można było zająć kwatery.

Mój wybieg do Szpenia był podyktowany tym śmiesznym artykułem. Mało mnie obchodzą generalnie hostorie jak było w 89.

Od zawsze np. w Czechach żyło się lepiej i lepiej żyje się teraz a to podejrzewam z jednego powodu. Ich bogactwo opierało się zawsze i opiera na twardych podstawach - przemysł i racjonalna gospodarka.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43