Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2014, 07:53
mam mieszane uczucia co do tego meczu. Z jednej strony spory jest burdel w Bydgoszczy i mam nadzieję, że Rumak przez tę przerwę na reprezentacje niei zdołał jeszcze tego ogarnąć (pytanie w będzie sobie w ogóle w stanie poradzić z tą wieżą Babel).
Z drugiej strony, mam pewne obawy, ale bazują one na naszym meczu w Bydgoszczy w poprzednim sezonie. Przypominam, że wtedy też do meczu w Bydgoszczy byliśmy niepokonani.
Ale...
Mieliśmy przerwę, mam nadzieję, że zawodnicy odpoczęli, zregenerowali się i stukną Zawiszę, podobnie jak Pogoń. Gramy dobrze, jesteśmy ustawieni ofensywnie, zdobywamy sporo bramek.
Koniec końców - myślę, że nie przegramy, mam nadzieję, że wygramy, może być nawet po męczarniach, ale zważywszy na pkt 1 i może "efekt nowej miotły" w kościach czuję remis (ale równie dobrze, możemy wrzucić (Z) trójkę albo czwórkę. Wydaje mi się, że będzie to widać w pierwszych 15-20 min. Jak zaczniemy dobrze, nie cofniemy się tylko siądziemy na nich to będzie dobrze.
Super by było zwyciężyć, bo oznaczałoby to, że już teraz mielibyśmy więcej zwycięstw na wyjeździe niż w całym poprzednim sezonie.

@!!RIVER!! - oczywiście, zapomniałem dopisać, dzięki za dopowiedzenie
Powód: RIVER dopowiedział
Ostatnio edytowane przez Krav : 10.09.2014 o godz. 12:45.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując