Wyświetl pojedynczy post
pete29
Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2014, 12:26
kot napisał(a):Wyświetl post
Jacek Bednarz i zarząd oraz nadzór ze strony RN obydwu spółek zaprzeczali interesowi spółki Wisła Kraków o czym pisałem od lat i nie mogę wyjść z podziwu, że Cupiał pozwalał na tak ogromne straty, jakby wbrew swojej dotychczasowej naturze, a teraz będzie się zmagał z konsekwencjami tych strat przez lata i oby duet Rogala-Bednarz nie zostawili Wisły w sytuacji bez wyjścia, jak kiedyś Ruch Chorzów, gdyż można sobie wyobrazić, co by było, gdyby pozwolono im dalej igrać z "istnieniem" Wisły
Cóź , Bóg wysoko , Car daleko .................................Pan Bogusław tych niecnych działań nie zauważył ale na szczęście niedobry bojar został już zdemaskowany i wygnany z grodu..............

Bednarz jest jeszcze odpowiedzialny za :
- rzut Miśka
- przekręcenie Wisły w Atenach w 2005 r
- zwolnienie Petrescu ( tak, tak to on rył pod Danem dołki )
- i czego sobie jeszcze kuźwa nie wymyślicie.

A tak zupełnie na serio nie widzicie , na serio nie widzicie , ze JB jest kozłem ofiarnym , zderzakiem , żeby nikt nie zwrócił uwagę na nieudolności właściciela. JB miał ratować płynność i uratował. Bankrutowi daje się pieniądze na takich warunkach jak zrobiła to UFA a nie na 1% marży + wibor.

Jest świetne opowiadanie Suworowa w "żołnierzach wolności" jak to do protokołu spalenia motocykla w czasie inwazji na Czechosłowację w 1968 r kolejni dowódcy dopisywali następne zaginione uzbrojenie i przy raporcie do naczelnego dowództwa wyszło , że motocykl był wyposażony w 2 rpg , 3 Km 1 4 beczki spirytusu. W tej chwili taka sytuacja jest w Wiśle .

PS . Nie jestem krewnym/znajomym/fanem Bednarza. Co więcej uważam , że dał ciała z kibicami i słusznie został zwolniony
Odpowiedz cytując