Wyświetl pojedynczy post
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2014, 23:12
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
Skoro dla Ciebie prawda jest smieszna to juz nie wnikam. Janasa zatrudnijmy bo on nawet wyszedl z grupy w LM 20 lat temu. Ja sie nie przypierdalam bo nie mam do czego Smuda nic pozytywnego nie zrobil ani nie osiagnal od 20 lat. Wisla gra dobrze to znaczy kiedy? Bo z tego co pamietam 5te miejsce mielismy sezon temu no chyba, ze to jako sukces traktujesz. To juz Kulawik tylko 2 miejsca gorsze zajal bez Brozka i Stilicia. Mi chodzi tylko o to, ze w naszej skopanej byle kaleka trenerska moze odnosic sukcesy w odpowiednim klubie. Zreszta nie trzeba daleko szukac - byle ogryzek z zachodu Maaskant przyszedl i zrobil mistrza na dzien dobry. Uwazasz, ze jest dobrym trenerem czy mial dobyrch kopaczy w formie vide Meliksony, Genkowy i reszta zaciagu.
To, że w tym sezonie Wisła w 7 spotkaniach zagrała więcej pięknych akcji i miała więcej bramkowych bardzo dobrych okazji niż przez całe sezony za Maaskanta czy Kulawika to nie ma dla Cb znaczenia? Dla mnie ma. Za Maaskanta przy potencjale 11ki myślę na podobnym poziomie, a ławka w porównaniu z obecną - bajunia regularnie wygrywaliśmy fartem. Wymęczone zwycięstwa to były, a Maor ciągnął indywidualnymi zrywami. Teraz to mamy więcej pecha niż szczęścia, a zespół gra pięknie dla oka.
Odpowiedz cytując