raindog napisał(a):

|
Tak dla przypomnienia - 11 tys. osób na stadionie oznacza 2 tys. osób bojkotujących, wg Twojej wersji Wg mojej - wtedy nikt wtedy nie bojkotuje A jak tego nie potrafisz zrozumieć - no cóż... może masz jakieś inne zdolności.
|
Średnia frekwencja przy bojkocie była nieco ponad 5 tysięcy kibiców.., a te 17 tysięcy sprzedanych biletów na ostatnim meczu to zapewne tylko urojenie, albowiem w Twoim świecie bojkotujących niemal nie było ..wszyscy popierali JB, niewykluczone że w Twoim świecie prezesem Wisły nadal jest Jacek Bednarz.. jak to dobrze że mój świat jest prawdziwy, a w nim bojkotujący to była miażdżąca większość, te 10 tyś kibiców zrobiło swoje, chwała im za to.., mnie też było przykro oglądać mecze nie na R22 .. ale było i minęło ..
domin_czyzyny napisał(a):

|
Jeśli ktoś teraz decyduje się na rozbrat z klubem to NIE JEST KIBICEM WISŁY
|
Z tym się zgodzić powinien każdy kibic Wisły, ja rzecz jasna się pod tym podpisuję..a ci co mają zdanie odmienne, to widać nie są kibice Wisły Kraków, tu jest pełna jasność w temacie.
wolfy napisał(a):

|
(..)proponuję założyć jakiś osobny temat, bo z polityką sportową-finansową związek to ma żaden. Jedyne, co z nią obecnie ma wspólnego Jacek to fakt, że po jego odejściu klub zaczął zarabiać na biletach.
|
Na wspominanie przeszłości jest dział byli pracownicy, a co do korzyści po odejściu JB, to frekwencja nie jest jedynym plusem.. albowiem na jej bazie można będzie ufam skuteczniej szukać sponsorów zewnętrznych, nie ukrywam bardzo na to liczę.
teraz miałby być bojkot Wisły

? Jesteś kibicem Wisły czy Jacka B.

?
Zaś co do kibicowania Wiśle, jakoś pewny jestem że bojkotujący JB, tak jak ja w trakcie protestu, też zawsze jej kibicowali, ale poza stadionem.
Nie udawaj że nie wiesz, że
bojkot dotyczył Jacka Bednarza, ale nigdy nie był bojkotem Wisły Kraków !