Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2014, 12:51
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Pogubiłem się .... czyli opinie są pozytywne ale nie mają nic wspólnego z interesem Wisły ... ?
ja tylko zwróciłem uwagę, że mijasz się z prawdą pisząc, że media źle przyjeły nowego Prezesa. A mnie i tak to gówno obchodzi co piszą media, bo nie jest wyznacznikiem dla mnie to co napisze jeden czy drugi pismak w jednym czy drugim szmatławcu. Ja uważam ostatnie decyzje za 100% słuszne, jeśli pismak się zgadza to ok, jakby się nie zgadzał to miałbym to w "wielkim poważaniu".

kibice nie kończą się na wieśniaku84, WIZŁAZWE i kilku innych.
Niestety dla Ciebie i stety dla nas kibice kończą sie na takich osobach jak ZWE, wieśniak84 i wielu innych tym podobnych osobach. Na ostatnim meczu było kilkanaście tysięcy takich osób. Osoby, o których Ty piszesz nie znaczą nic. Jak przyjdą to przyjdą, jak nie to nie. Oczywiście niech przychodzą jak najcześniej, ale przecież nie będziemy zmieniać reguł panujących w domu dla wizyty jakiegoś przypadkowego gościa.

Czytałem wczoraj wypowiedzi gości którzy deklarowali że wiele lat chodzili na Wisłę ... i wcale nie piali z zachwytu ... wręcz zapowiadali chwilowy rozbrat ...
Może blefowali, może nie
Proszę Cię ogarnij się! Ja też rozmawiałem z żydami, są bardzo niezadowoleni z tego, że Bednarz odszedł, że na Bełchatowie (!) było 17 tysięcy osób, że była taka moc na trybunach, nie sądzili że kibice Wisły sa tacy fanatyczni, myśleli że chodzą głównie na piłke i sukcesy, a sprawy kibicowskie gówno ich interesują. To oprócz "autorytetów" w mediach, kilku trolli na forum jedyne osoby, które są niezadowolone z ostatnich działań klubu.

Jeśli ktoś teraz decyduje się na rozbrat z klubem to NIE JEST KIBICEM WISŁY I ZNACZY DLA NAS TYLE CO SZMATA Z KAŁUŻY.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.09.2014 o godz. 13:27.
Odpowiedz cytując