Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2014, 16:48
york09 napisał(a):Wyświetl post
A mnie się wydaje że kaczorowe media wyprały mózgi co niektórym. Skoro 28 krajów go poparło, a tylko kaczorowa Wolska jest przeciw.
Jako pierwszy głośno poparł Donka Cameron, ten sam w którego frakcji są politycy PIS. Widocznie poznał się na nich.

Dodam iż wtedy rządzili w Polsce "bracia mniejsi ". Już nawet poza Unią świat miał wyrobione zdanie co do geniuszy tych braci.
Włosi o Tusku
Warszawa potrafiła dobrze zarządzać dziesiątkami miliardów euro z europejskich funduszy strukturalnych i spójności czyniąc z nich dźwignię wzrostu - dodaje ekonomiczna włoska gazeta. Zaznacza, że podstawowe wskaźniki kreślą dla Polski scenariusze dalszego postępu i rozwoju.
Tak na marginesie to ciekawe do kogo teraz Jaruś będzie piał z nienawiści.
Dobrze że zaznaczasz że Ci się wydaje- od czego daleko do faktów. Średnio inteligentna osoba zauważy że przywódcy krajów UE, upssss ograniczmy się do Merkel i Hollanda (z cameronem nie żartujmy jego za czy przeciw się nie liczylo) wybiorą vel poprą tylko takiego którym będą mogli sterować. Jest to jak rzecze klasyk- oczywista oczywistość. Ryży pracował nad swoją "europejskością " latami - na tym forum jest mój wpis sprzed 1,5-2 lat (nie chce mi się szukac ale kto chce to sprawdzi) że polskie brak veta dla rurociagu północnego, likwidacje konkurencyjnych w stosunku do Niemiec i Francji polskich stoczni , brak reakcji na jawne skupywanie ziemi i odzyskiwanie majatków niemieckich, kończywszy na wystawieniu prezydenta Kaczyńskiego i nie drażnieniu Rosji w sprawie śledztwa - było grą pod stanowisko w UE. Bracia jak ich nazywasz "mniejsi" nigdy by na takie 'zaszczyty" nie zasłuzyli - bo po prostu nie kłaniali się szwabom czy żabojadom a ruskim mówili co im w duszy gra- starali sie walczyć o polskie interesy.Raz lepiej , raz gorzej ale nikt -poza cymbalem Palikotem- nie nazwałby ich czyimikolwiek agentami wplywu lub politykami dbającymi o własna kieszeń. A Donek,Miller czy Kwach już nie mówiąc o Palikocie...chyba pisać nie trzeba
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej