|
Kocie kompletnie się z tobą nie zgadzam ale nawet nie mogę z tobą dyskutować bo jak wcześniej napisałem sam sobie często zaprzeczasz.
Zarzucasz Bednarzowi że zostawił drużynę w poprzednim sezonie na 5 miejscu poza pucharami ... a za chwilę że aktualna dobra sytuacja drużyny to nie zasługa Bednarza tylko Smudy .....
No to się zdecyduj bo w sezonie poprzednim trenerem też był Smuda"
Zakłamujesz rzeczywistość: w jakiej formie byli mistrzowie Polski gdy podziękowano Maskaantowi to ja pamiętam.
Najważniejsze jest to że brak awanu di LM musiał wygenerować stratę bo zainwestowano dużo wg mnie w solidnych ale nie wybitnych piłkarzy.
To że sprzedając piłkarzy odzyskano część pieniędzy ... to naprawdę nie jest żaden argument.
Właściwie to sens jest odpowiedzieć ci tylko na ostatnie pytanie:
Co powinien zrobić Bednarz z odprawą:
zrzec się jakiejś części .... tak byłoby honorowo chociaż potraktowano go w klubie beznadziejnie ... najpierw wymuszając i z pewnością akceptując walkę z zadymiarzami (nie mylić ze wszystkimi kibicami) a jak kibice zaczęli zaciskać finansową pętle na szyi wykopując go bez cienia przyzwoitości.
Tak naprawdę zwolniono go z lojalności wobec właściciela , władz klubu, kibiców ..... Pozostała jedna wartość: Wisła Kraków .....
której Bednarz nienawidzi bo jest wysłannikiem Legii ... itd itp
Ostatnio edytowane przez Grantar : 31.08.2014 o godz. 16:42.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|