Wyświetl pojedynczy post
arigatou
Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2014, 13:35
Ludzie spokojnie nikt nie porownuje rozdawania biletow na lewo i prawo do akcji z malolatami, nie przeginajcie.
Tak SKWK placi i to tez jest kurestwo ze rozdawane sa bilety po .... wie kim a za bilety dla mlodych skwk musi placic, smieszna bo smieszna kwote ale ta zl od biletu trzeba dac. A taki burak jeden z drugim ktorego stac dostaje bilet warty 100 zl bo czerwinski musi sobie ego podbudowac i pokazac sie jako wielki prezes. Spoko wiem ze to „normalne” na takim szczeblu dac komus kilka biletow ale nie setki. Dlatego mnie bardziej boli rozdawanie taychze biletow po swiniach z koryta anizeli vouchery. Takie sa podpisane umowy od lat i firmy ktore z nami wspolpracuja dostaja je w ramach rozliczen/promocji.
Dzidek karnety i bilety zawsze byly rozdawane w formie voucherow za kazdego prezesa i nie ma co tu szukac dziury w calym. Nie pamietam dokladnie ale za zlotych czasow basalaja 1500 to nie bylo nic dqziwnego a raczej standard. W ramach umow promocji robi sie takie rzeczy. Mi chodzi o to ze czerwisnki narzeka na ciezka sytuacje my placimy wiecej by pomoc klubowi a ten rozdaje dodatkowo oprocz voucherow wiekszosc biletow na silvera za free dla ludzi ktorych na to stac. I nie ma w tym checi promocji, dalszego planu na te osoby (by zostaly na dluzej) a zwyczajne podbudowanie sobie ego. Gosc lazi po klubie z artykulami sprzed kilku lat (specjanie zamazujac daty) i chwali sie ze o nim pisza w gazetach jaki to wspanialy negocjator Jebnac mozna jak czlowiek takie rzeczy slyszy
Ostatnio edytowane przez arigatou : 30.08.2014 o godz. 13:44.
Odpowiedz cytując