Wyświetl pojedynczy post
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2014, 12:22
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ty uważasz że wpuszczenie Lecha zamiast nie mającego sił Garguły byłoby złe, ja uważam że byłoby lepsze - swoim postem potwierdzasz tylko to co napisałem...
Ogólnie zostawienie Garguły który w ogóle bardzo słabo broni a zwłaszcza jak jest bez sił, uważam za totalny kretynizm. Większy niż "rzekomo kretyńskie" wpuszczenie Lecha. Trzymanie przy graniu w 10 dwóch ultra ofensywnych piłkarzy jak Stilić czy Garguła to kretynizm (posługując się twoim językiem).

(Co to za chwyt w dyskusji takie stwierdzenie "swoim postem potwierdzasz..." to taka nowa sofistyka czy jak. Oczywiście nie gniewasz się że ja tą sztuczkę zaadaptowałem. Lubię takie nowinki erystyczne )
Spoko, pewnie tego jak ultra ofensywny Garguła asekurował poobijanego Sadloka nie widziałeś czy ultra ofensywnego Brożka pod swoim polem karnym.

Po prostu jesteś jednym z przedstawicieli myśli szkoleniowej: nie ważne kiedy, nie ważne jak byle młody by grał.

Sztuczka niestety wyszła Ci słabo.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując