Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2014, 23:22
Jak dla mnie w tym meczu Sadlok nr 1 zdecydowanie, pozniej Glowa i długo, długo, długo nic. Z drugiej strony gdyby Stilic gral takie mecze jak dwa ostatnie w każdej kolejce to już by dawno był w Bundeslidze.

O Jankowskim i Buchaliku zdania nie zmienię, szczególnie ten drugi za nic w świecie nie może mnie przekonać, że powinien bronić w Wiśle, cały czas elektryczny, podpięty do prądu.

Najbardziej bezproduktywny jest jednak bez dwóch zdań Łukasz G., już chyba wolę czornego, żeby wiatr robił chociaż, bo Łukasza przez 90 min nie ma. Gość już ma 33 lata i ja się nie dziwię, że trudno mu wykrzesać z siebie trochę więcej.

Ze zmianami to szkoda się nawet w....iać, bo zejściu Alana, aż się prosiło o zmianę Garguła - Przemek Lech i uspokojenie sytuacji w środku pola.

Wygrana cieszy mankamentów jest jednak dużo, jednak trzeba docenić to, że jak na marny skład personalny ta dryżyna gra lepiej niż się możnaby było się tego spodziewać.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując