Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2014, 14:02
shaggy napisał(a):Wyświetl post
ad.1 Okradając złodzieja a tak okreslacie UEFE sam się stajesz złodziejem. Wszystko rozbija się o kasę jak wam ITI nie pasowało to ich bojkotowaliście zbojkotujcie UEFE i będą wszyscy mieli święty spokój.

ad.2 UEFA ma swoje wady, ma swoje zalety (rozadje kasę) nie jest obowiązkiem uczestniczyć w rozgrywkach organizowanych przez nią

ad.3 Wisła wyciągała łapki po kasę z UEFY i mam nadzieje będzie niedługo znowu wyciagać. Tylko my w przeciwieństwie do was nigdy nie klęczeliśmy przed UEFĄ na kolanach i błagaliśmy o zmiłowanie a z drugiej strony nie wyzywaliśmy jej od mafii

ad. 4 ...

ad. 5 Ale to już było w pkt 2

W jednym czym się tylko zgadzam to ostatnie zdanie.
1. Nie czuję żadnych skrupułów przed kasowaniem UEFA czy UE. Jak frajerzy dają to brać. Dziękuję za informację, że nasz konflikt z ITI "rozbijał się o kasę". Dla mnie to nowość, a widzę, że Ty w sprawach Legii bardzo kumaty. Myślę, że jakby Legia zbojkotowała UEFA i nie grała w pucharach to znaczna część Twojego życia by umarła. Aż dziwne, że w obliczu naszego awansu znowu nie było Cię na urlopie

2. patrz pkt 1.

3. Nie przypominam sobie klękania przed UEFA, no ale Ty jesteś znany z kręcenia w swojej głowie różnych dziwnych motywów i filmów, więc zostawiam Cię z tym (jak i również z Twoimi filmami na temat historii Mariboru). Nie wyzywaliście UEFA od mafii? Nigdy?! Myślę, że starsi Koledzy muszą Cię trochę poedukować.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując