Wyświetl pojedynczy post
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2014, 17:46
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Niezła? Zając ma 17 lat, moooże się sprawdzi, ale zapewne nie (w sensie - nie dzisiaj). Na razie to melodia przyszłości, nie teraźniejszości.
Sarki to ....a .......ona podróba piłkarza, dobija do 60 meczów z BG na piersi i strzelił oszałamiającą liczbę jednego gola i zaliczył równie oszałamiającą liczbę asyst: jedną. Aż mi się nóż w kieszeni otwiera kiedy o nim słyszę, przecież zatrudnianie takiej ofermy to działanie na szkodę klubu, choćby i złotówkę zarabiał. Dodatkowo blokuje miejsce... cholera komukolwiek, pierwszy lepszy kibic zrobiłby więcej od niego, choćby zupełnym przypadkiem. Gość potrafi z piłką TYLKO jedno: wypuścić sobie ją na 5 metrów i biec za nią.
Guerrier zmienił Wisłę na Frantic. Od początku myśleliśmy że ma nie po kolei w głowie. Dzisiaj już mamy pewność - on nie ma nie po kolei w głowie, bo on w tej głowie zwyczajnie NICZEGO nie ma. W nogach owszem miał, ale niestety z każdym miesiącem grał coraz słabiej, mam spore wątpliwości czy kiedykolwiek nawiążę do swych pierwszych meczów w naszych barwach. Niedojebanie mózgowe + sporo kasy + zmiana miejsca zamieszkania z pipidówy na sporą europejską metropolię zrobiła swoje.
Stępiński to jedna wielka niewiadoma.
Nie widzę tutaj niczego 'niezłego'. Choć Stępiński z Zającem faktycznie mogą być przydatni, ale na dziś to wróżenie z fusów.
1. Do kogo Wisłę porównujesz? Wiadomo, że Legia czy Lechia mają szersze kadry. Lech Poznań też chociaż tam 4 do zmiany w ofensywnej 5 jest Formella, więc szału nie ma. Ławka ofensywna po sprowadzeniu Stępińskiego to w mojej opinii jednak całkiem dobre jak na polskie warunki zabezpieczenie.
2. Guerrier w tym sezonie zagrał 20 minut strzelił zwycięskiego gola. Zobaczymy jak wróci po kontuzji.
3. Sarki to obecnie tylko nazwisko, ale jednak będąc podobnie nieskutecznym grał regularnie w 11 tamtej jesieni, gdzie byliśmy w czubie. Nie będę się tu rozpisywał na temat pożyteczności Sarkiego, ale jest mniej więcej taka jak podstawowego piłkarza walczącej o 8kę Pogoni - Małeckiego.
4. Zając to najzdolniejszy typ wśród juniorów nie tylko Wisły wszyscy się chyba zgadzamy, że na ten moment U20 w Ekstraklasie bije go Kownacki jedynie.
5. Stępiński to kot w worku (nie grał rok na najwyższym poziomie), ale Smuda nie takich odbudowywał. A może zaskoczy od razu? W końcu ostro trenował w Niemczech, a wcześniej w Ekstraklasie się wyróżniał.

Co do tych informacji na temat zainteresowania Tamasem Kadarem (węgierskie strony). Ja byłbym pozytywnie zaskoczony - 17krotny reprezentant Węgier, 24 lata.
Odpowiedz cytując