Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2014, 16:39
filemon napisał(a):Wyświetl post
Ale faktów to się trzymajmy. Przypominam sobie trzy asysty Sarkiego - z Legia, Jagiellonią i Pogonią.
Sorki, szukałem w necie, ale nigdzie asyst nie mogłem znaleźć, a pamiętałem tylko tą z Legią. Nie mniej... co to zmienia?
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
A Sarki robi dużo dobrego na skrzydle.

Padłem.
Wprost brak mi słów. Możesz wyłuszczyć co takiego? Piła przed siebie i sprint. Ot, cały 'wachlarz' zagrań Sarkiego. On nawet wiatru nie robi, on tylko sprawia wrażenie że w końcu zrobi. Na dodatek stoi przyklejony do linii bocznej, zarówno z piłką jak i bez niej, dzięki czemu jest prawdopodobnie ostatnim dinozaurem na skalę Europy jeśli chodzi o ten rodzaj 'przemieszczania się' u skrzydłowych. Sarki w mojej prywatnej liście największych łamag grających w naszych barwach zajmuje zaszczytne drugie miejsce, tuż za Sergem Branco A (głównie z racji stażu) przed gwiadorami pokroju 'Ładzi'. I wcale mi weszlo nie było potrzebne żeby to zauważyć, widzi to chyba każdy, co tydzień, od dwóch lat. Wystarczy nie mieć klapek na oczach.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 28.08.2014 o godz. 16:57.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując