Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kws
Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2014, 19:14
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Co do Skorzy - wg mnie świetny trener. W Wiśle miał 1 wpadkę - Levadię - w lidze perfekcyjna gra. W Legii dla odmiany spory sukces - awans do grupy w LE i z niej wyjście na luzie. W lidze gorzej.
...
Wg mnie Lech zrobił świetny ruch. Uważam że ze Skorżą na ławce skończą na co najmniej na 2 miejscu (jeśli nie pierwszym) i w pucharach jak odpadnie to z naprawdę silnym przeciwnikiem.
Skorża powinien podziękować Ljuobji, bo gdyby nie on to z LE nic by nie było. Jak Ljuboja poszedł w balet na wiosnę (razem z Radovicem), to Maciuś nie wiedział co zrobić i MP przegrał.

Nie wiem jaki będzie finał Skorży w Lechu, ale jestem pewien że w tym sezonie i my i Wy będziemy nad nimi. W pierwszym sezonie jak przyszedł do Legii, dostał kilka transferów (które sam zatwierdzał!) i co z tego wyszło ? Pamięta ktoś jeszcze Manu Skorża twierdził, że to dobry zawodnik - co z tego, że problem miał aby podać dalej niż na 5 metrów. Najlepsze jest to, że po tym frajerstwie w przegranym MP nie miał odwagi się podać do dymisji i trzeba było mu dać dużą odprawę. Ciekawe, czy w Lechu pamiętali o tym...

Obecny Lech to może 1/2 tego, co miał w Legii jeżeli chodzi o personalia. Z Wisłą sądzę, że było podobnie. Czasu natomiast ma mało, bo sam na konferencji napompował balonik bredniami o jakiejś europie, zamiast realnie powiedzieć - z gówna bata nie ukręcę w tym sezonie.
Odpowiedz cytując