PiVoSH92 napisał(a):

|
I za takiego drewniaka Lech bierze 4 mln, my za Chrapka nawet 2 nie dostaliśmy...
|
Co? Drewniak? Ten "drewniak" strzelił ponad 20 bramek w lidze a to coś znaczy. Szybki, przebojowy, młody, silny fizycznie. Nie tylko technika czyni piłkarza wielkim
Wg mnie cena dobra dla Lecha. Myślę że kluby tzw. zachodnie dawały 3 mln euro i to jest wartość Teodorczyka. Ukraińcy dołożyli 1 mln żeby go pozyskać.
Co do Skorzy - wg mnie świetny trener. W Wiśle miał 1 wpadkę - Levadię - w lidze perfekcyjna gra. W Legii dla odmiany spory sukces - awans do grupy w LE i z niej wyjście na luzie. W lidze gorzej.
A w Amice przypuszczam chcą wreszcie cokolwiek ugrać w Europie. To było kluczowe po 2 sezonach kompromitacji Rumaka. A jeśli jeszcze by wygrał ligę byłoby super. Puchary dla Amici to priorytet bo przy ich liście płac bez wpływów z Europy nie będą się mogli wiecznie ratować transferami jak Teodorczyk (4 mln euro). Myślę że Skorża nie skompromituje się jak Rumak w pucharach. Swoją kompromitację już zaliczył (Levadia) i jej nie powtórzy. Wg mnie Lech zrobił świetny ruch. Uważam że ze Skorżą na ławce skończą na co najmniej na 2 miejscu (jeśli nie pierwszym) i w pucharach jak odpadnie to z naprawdę silnym przeciwnikiem.