Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2014, 10:10
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Przeciez Lukasz na stadionie jest raz albo dwa w roku!
Jeden z powodów dla którego mam inne spojrzenie na rzeczywistość - z większym dystansem. Nie mam nic w tym temacie do ukrycia - jeśli fakt że nie jestem 'kumaty' ma znaczenie w interpretacji moich słów - proszę.

Oszem bywam okresowo, wychowałem się w Krakowie. Jak jestem na meczu targam ze sobą kliku pikników którzy są ponieważ wyjazd organizuję - kupno biletów transport itp. Na pewno klub dzięki mnie ma więcej przychodu niż po zakupie karnetu, mimo że mnie co mecz nie ma i dobrze o tym wiesz - rozmawialiśmy o tym. Trzy - z racji na mój okresowy pobyt na R22 nie jestem osobą która robiła na złość swoją obecnością podczas bojkotu (choć byłem na kilku meczach) i która będzie bojkotować obecny 'układ'. GKS zamierzam jednak odpuścić, na L pewnie będę z 'wagonem' pikników na E. Potem się zobaczy. Zrezygnować z chodzenia nie zamierzam jak również latać do kas ponieważ ktoś zakończył wojnę w której nie uczestniczyłem. Swoje dla klubu robię niezależnie od tego kto jest prezesem. Prywatnie nie trawię hipokryzji i kłamstwa.

MatMario napisał(a):Wyświetl post
Pisal to kilka razy wiec dajcie chlopakowi spokoj.
Taki mój urok iż poprawiam. Dopóki nie zmienia to sensu wypowiedzi nie czuje się odpowiedzialny. OK mogę popracować nad tym elementem, jeśli razi.

EOT
Powód: *choć byłem na kilku meczach, dopisac trzeba inaczej będie posądzony o doping z fotela
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 27.08.2014 o godz. 10:13.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując