Skawa Wadowice napisał(a):

|
Zrozum w końcu gościu, że to dla nas piłkarze grają a nie dla was.
|
Musze Cię rozczarować. Jak zaznaczył mazo czy saklak1906 graja dla kasy, to jest ich zawód. Grali jak był bojkot i nie przyłączyli się do niego. Połowa z nich zawdzięczała robotę Bednarzowi, nikt nie chciał odejść z powodu bojkotu. Itd itd. Możesz twierdzić że każdy piłkarz woli grać
przy 100 fanatycznych niż 1000 kiełbasianych i tutaj mogę się zgodzić że w dopingu jeden fanatyk równy jest 10-ciu piknikom. Doping, nie obecność.

|
Myślisz, że chłopaki celowali w dzieci? Lukasz, weź się nie wygłupiaj.
|
Ja? Mamy problem z ustaleniem że zrobiły temat 'chłopaki'. Powinienem zapytać Cię skąd masz 'zdjęcie' że tak twierdzisz. Poziom dyskusji staje się absurdalny przez 'obrońców stowarzyszenia'.
Przeczytaj akapit w którym pisałem że mało kto umie pielęgnować bzdury i przypisywać je drugiej stronie. Skąd masz tekst 'Myślisz, że chłopaki celowali w dzieci'? Przecież nikt średnio inteligentny nie uwierzy w taka bzdurę. Czyj to jest argument? Mój czy 'Wasz'?
Co do mnie, było jasne ze kiedyś powrót musiał nastąpić. Pytanie było tylko w jakiej formie. Niestety powrót został wywalczony siłą a nie kompromisem. Jak Wawro chce tak ma. Moim zdaniem - były lepsze opcje dla Wisły.

|
Najlepiej będzie jak sobie zorganizujesz bojkot i nie przyjdziesz na stadion. Nikt tego nie odczuje.
|
Może kiedyś zrozumiesz że w Waszej 'nomenklaturze' taka filozofia zaowocowała głownie tym ze frekwencja wyniosła 6k a bojkot się przedłużył. Nie ma zwolenników Bednarza - istnieją głownie dlatego że Wy tak nas nazywacie i chcecie nazywać. Ludzie chodzili na stadion, nie dlatego że kochają Bednarza - dlatego że reagują jak reagują na takie traktowanie. Nie chcą dawać do puszek, nie chcą dawać ani złotówki na kogoś kto nie dość ze nie dba o ich interesy to jeszcze mówi że są zbędni. Wszystko owoc Waszej pracy czy jak wolisz owoc tego że jesteście 'lepsi' co jest odbierane jak zwykła pogarda.
"Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków" - niby odejście od tematu ale tak na prawdę pora przyznać ze tą politykę kształtują obecnie trzy siły - Prezes w klubie, Cupiał i SKWK/WSH. Życzyłbym sobie więc aby przynajmniej w dyskusjach zrzucać na stowarzyszenie część odpowiedzialności za to co się dzieje a nie przypisywać działań 'zielonym dobrodusznym ludkom' po to tylko by SKWK miało czyste ręce/sumienie.