|
Senior Member
|

26.08.2014, 20:40
|
KOMINEK napisał(a): 
|
Od tego momentu kończymy tu dyskutować o Bednarzu . Można dyskutować nadal o skutkach finansowo organizacyjnych jego prezesury. Natomiast zero postów o nim samym. Jeśli ktoś musi nadal to zapraszam do Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły
|
No właśnie, czy leci z nami pilot.. bu tu ciągle bez zmian..
Aimable napisał(a): 
|
No i proszę - przeprosiny zniknęły zarówno z oficjalnej, jak i z wislaportal.pl... Czyżby jakiś konflikt wśród klubowej "wierchuszki"
|
To w istocie ciekawe, z SKWK chyba też zniknęło ...jak dla mnie ubolewanie powinno być równoczesne z obu stron, bo kary bez sensu, ale pomysły z racami na boisko lub na kibiców na stadion, analogicznie.
arigatou napisał(a): 
|
Jak dla mnie bez zmian B. nie ma ale w klubie dalej rządzą Ci sami ludzie, rzucili B. na pożarcie i tyle. Milosz postulatów było więcej zachęcam do przeczytania archiwum na "skwk.pl". Co daje z marketingiem, Smudą na którego też poszły gromy itp itd
|
No tak, ale to nie był bojkot wyłącznie SKWK, był jak mniemam reakcją na działania ex prezesa i był dość jednak spontaniczny, notabene punkt widzenia SKWK miał i inne postulaty, mój tylko jeden.. a reszta powinna być uzgadniana z nowymi władzami, z Czerwińskim, w przyszłości z Gaszyńskim, jak się potwierdzi jego kandydatura. Smudę bym też zostawił, póki sobie radzi.
Generalnie mnie interesuje przyszłość Wisły, ta sportowa i ta ekonomiczna i .. do tego dobrze by było zamknąć przeszłość wspólnym jakimś komunikatem SA i SKWK i iść do przodu.. ale po tym znikającym tekście z oficjalnej.. na zamkniecie zaszłości trzeba widać poczekać.
A co do tej przyszłości .. to 2 rzeczy mnie teraz interesują najbardziej, marketing, aby stadion bardziej zapełnić i zewnętrzni inwestorzy ..niech napływają całymi chmarami .., a na poważnie, dobrze aby coś drgnęło, bo wiosną znowu możemy zostać z niczym w lidze, mając tak wąską kadrę.
Ostatnio edytowane przez milosz : 26.08.2014 o godz. 20:45.
|
|