|
Niektórzy nic nie rezerwowali, a wyskakuje im komunikat, że coś rezerwowali i przez to nie mogą kupić biletów online (problem ze stroną), bo w Strefie Kibica wszystko idzie załatwić. Na tej stronie jest dużo błędów jeszcze.
Albo ktoś na miejscu w Strefie kupi bilet na miejsce oznaczone na mapie strony online z literką "R".
Niektórzy mają jeszcze problem z logowaniem na tej stronie.
A z punktu czysto biznesowego to te rezerwacje pewnie jakiś czas trwają ale po jakimś czasie są one anulowane i te miejsca trafiają do sprzedaży.
Zasadniczo te rezerwacje są bezsensowne, ja choćby dla zabawy mogę zarezerwować jakieś miejsce i ostatecznie ich nie wykupić. Z jakiej racji ktoś ma przywilej rezerwacji czyjegoś miejsca? albo kupujesz bilet albo patalaj. Jaka znów rezerwacja, niezrozumiałe.
Przykład wyżej, który opisuje ktoś "mnóstwo miejsc ma rezerwację", a te miejsca już teraz mogłyby być wykupione, ale jegomoście sobie zarezerwowali i czekają na ostatnią chwilę. Stąd te miejsca pewnie wcześniej są anulowane i trafiają do sprzedaży bo dziwne by miały być sprzedawane na ostatnią chwilę.
Póki jest ruch, kibice przychodzą, chcą kupić bilet to im się go sprzedaje na każde miejsce, i gówno ich obchodzi, że ktoś sobie coś zarezerwował bo z tej rezerwacji klub nie ma żadnych pieniędzy, a kibic w kasie czeka z wyliczoną forsą z zamiarem wykupienia tego miejsca.
Ostatnio edytowane przez element : 26.08.2014 o godz. 18:06.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
|