Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2014, 18:28
Gdyby nie bagaż wielkich długów pewnie Real nie pozbywałby się Di Marii. Obaj - Di Maria i Rodriguez to świetni piłkarze. Ale jednak o innym profilu. Di Maria bazuje na szybkości, a w Realu jest już 2 skrzydłowych o podobnym profilu - Ronaldo i młodszy Bale. Dla mnie Di Maria to lepsza wersja Sancheza. (Cena to oddaje, Di Maria 60-70 mln a Sanches koło 40 mln) Ale to ten sam typ piłkarzy.

Za to James Rodriguez to dla mnie połączenie Oezila i Suaresa. Świetny przegląd pola, świetnie kreuje grę, znakomite prostopadłe podanie. Ponadto w przeciwieństwie do tureckiego Niemca jest skuteczny jak Suarez James ma 1,8 wzrostu i może grac jako ofensywny pomocnik, napastnik czy skrzydłowy. Jest bardzo wszechstronny.

Jak to mówią lepsze jest wrogiem dobrego. Dla mnie James da więcej niż Di Maria Realowi. Zresztą jak odchodził Oezil z Realu wszyscy pukali się po głowie... a ten Real bez Oezila po latach wygrał LM.

Dla mnie świetny ruch Realu, Rodriguez dla mnie jest teraz lepszy od Di Marii, a może być jeszcze lepszy - on ma 22 lata. (Di Maria 26 lat).

Zresztą zobaczymy jak to będzie. Ale ja gdybym mógł zostawiłbym obu. Ale jeśli z powodów finansowych miałbym wybierać - bez wahania biorę Jamesa
(To nie przypadek że gość strzelił 6 bramek na MŚ w wieku 22 lat).
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując