Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2014, 17:06
tofik napisał(a):Wyświetl post
Nie oszukujmy się, chodziło tylko i wyłącznie o to, by kibice wrócili w większej liczbie na stadion i zasilili pustą klubową kasę. Gdyby nie protest Bednarz dalej by był w klubie.
Dokładnie tak jest, ale widać niektórzy wolą swój świat iluzji jak @raindog, że to nie bojkot wyrzucił Bednarza i że ogólnie to jest remis i bez zmian, czyli wyimaginowane status quo. Jedyny postulat został zrealizowany, a teraz czas na dobry doping i konstruktywne rozmowy o współpracy SKWK z Wisłą SA i tu przyda się obecność Pana Czerwińskiego.

Pierwszy i jedyny postulat to było ustąpienie Bednarza, został zrealizowany.
Zysk konkretny to dobry partner do rozmów, nie tylko o 1 złotówce, to obecność w Zarządzie Wisły SA Pana Czerwińskiego, o czym napisałem powyżej.

A przyszłość bez JB to według Ciebie zamiast cholery (JB), dżuma (czyli powrót kibiców na stadion), przykro mi ale nie widzę tu żadnej płaszczyzny z Tobą na dialog.

Sumując, bojkot okazał się skuteczny, bo brak JB i jest Pan Czerwiński, a reszta jak to w życiu, jak będzie, czas pokaże, jednak to co najgorsze, czyli prezesa będącego przeciw kibicom, ten czas jest już za nami.
Ostatnio edytowane przez milosz : 25.08.2014 o godz. 17:41.
Odpowiedz cytując