Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2014, 13:20
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
jesli kilka osób przestanie UDAWAĆ, że Wiśle kibicuje to Wisła nic nie straci.
Nikt nikomu nie zabrania kibicować Wiśle Kraków. Chodźcie na stadion, kibicujecie Jej jak potraficie, kupujcie bilety, pamiątki i kiełbasę, ale nie wpierdalajcie się do spraw kibicowskich.
Kto jest prezesem klubu jest tylko sprawą kibicowską? Eeeee...

Poza tym Klubowi zależy na kasie z biletu który co jakiś czas kupuje a i SKWK pewnie będzie wkrótce zależeć (w zasadzie już dawno zależy). Więc dopóki płace mam prawo wypowiadać się o 'produkcie', co więcej nie chce mi się wierzyć że dymisja ma spowodować jedynie wymianę pracowników na popleczników, cytując:

Cytat:
Jeżeli dzisiaj prezes dużej sieci handlowej stwierdziłby, że będzie sprowadzał towary tylko dla siebie i swoich pracowników, to daleko by nie zaszedł.
Cytat działa w dwie strony. Jeśli dymisja przyniesie głównie wymianie koncepcji Wisły 'Bednarza' dla elit na Wisłę X dla 'kumatych', niewiele wniosków wyciągniemy z bojkotu, utrwalając mocniej podziały, nieprawdaż?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując