domin_czyzyny napisał(a):

jesli kilka osób przestanie UDAWAĆ, że Wiśle kibicuje to Wisła nic nie straci.
Nikt nikomu nie zabrania kibicować Wiśle Kraków. Chodźcie na stadion, kibicujecie Jej jak potraficie, kupujcie bilety, pamiątki i kiełbasę, ale nie wpierdalajcie się do spraw kibicowskich.
|
Kto jest prezesem klubu jest tylko sprawą kibicowską? Eeeee...
Poza tym Klubowi zależy na kasie z biletu który co jakiś czas kupuje a i SKWK pewnie będzie wkrótce zależeć (w zasadzie już dawno zależy). Więc dopóki płace mam prawo wypowiadać się o 'produkcie', co więcej nie chce mi się wierzyć że dymisja ma spowodować jedynie wymianę pracowników na popleczników, cytując:
Cytat:
|
Jeżeli dzisiaj prezes dużej sieci handlowej stwierdziłby, że będzie sprowadzał towary tylko dla siebie i swoich pracowników, to daleko by nie zaszedł.
|
Cytat działa w dwie strony. Jeśli dymisja przyniesie głównie wymianie koncepcji Wisły 'Bednarza' dla elit na Wisłę X dla 'kumatych', niewiele wniosków wyciągniemy z bojkotu, utrwalając mocniej podziały, nieprawdaż?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA