Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2014, 11:54
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o Arsenal, to ja czekam do środy. Jeśli wywalczą awans do Ligi Mistrzów, ( a łatwo nie będzie) to mam jeszcze nadzieję na światowej klasy napastnika. Jeśli nikt taki nie dołączy... cóż, raczej nie mamy realistycznych szans z Chelsea w walce o mistrzostwo.
Niestety musze Cie rozczarowac ale Wenger wypowiedział sie, ze wierzy w Giroud, ze to moze byc jeszcze lepszy sezon w jego wykonaniu w co mi sie akurat wierzyc nie chce. Do tego dodał, ze w ataku moze grac Podolski, Campbell, Sanogo lub Walcott co wyklucza definitywnie transfer napastnika. Dodatkowo dodał do tego Wenger swoja stara spiewke, ze na rynku na ten moment nie ma dostepnego dobrego napastnika, ktory wniosłby "jakosc". Niestety pewne rzeczy u tego Pana sie nie zmieniaja.

PS: Dodał, ze Giroud moze strzelic 25 goli w sezonie - nie wiem czy po tej wypowiedzi mam sie smiac czy płakac

Co do United nie ma co oceniac transferow. Chambersa wielu zjechało i Wengera, ze dał za młodziaka prawie 20mln funtow a on 3 razy został wybierany graczem meczu i spisywał sie znakomicie na stoperze gdzie byl sciagany na prawa obrone (na Emirates Cup z Benfica, w meczu z City o Tarcze Wspolnoty, w meczu z Crystal Palace) tak wiec i taki Shaw moze okazac sie dobrym wzmocnieniem
Odpowiedz cytując