Wyświetl pojedynczy post
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2014, 21:52
Siedmiu wybitnie pozytywnych bohaterów dzisiejszego meczu to: Buchalik, Głowa, Sadlok, Uryga, Stilić, Guła, Brożek. Najlepszy na boisku Semir, bo bez niego nie byłoby trzech punktów - nie oszukujmy się. Pozostali piłkarze zagrali poprawnie: Jankes (przeplata zagrania ciekawe, kreatywne z głupimi i niebezpiecznymi), Bury (chaotyczny i niedokładny, ale walczak, pożyteczny), Dudka (straty, głupie faule, ale potrafi naprawiać swoje błędy), Boguś (najbardziej chimeryczny piłkarz: potrafi zagrać super piłkę i spaparać coś bardzo prostego, ale biega, walczy i odbiera piłkę podobnie, jak Jankes).

Przyznam się, że jestem bardzo mile zaskoczony formą Wisły, stylem, taktyką, przygotowaniem fizycznym, mentalnym no i wynikiem. Myślałem, że przegramy, a Pogoń nas stłamsi. Naprawdę gramy fajnie w piłkę. Wszyscy wiemy, że jak zaczniemy rotować składem to może być problem, ale póki co jesteśmy groźni dla najgroźniejszych. Dodatkowo z Bełchatowem (groźnym) dojdzie Stępiński i Guerrier. To oznacza dobre perspektywy. Aż się chce, żeby już były derby... Liczę, że utrzymamy formę jeszcze przez wiele tygodni.

Kocham Wisełkę i żałuję, że w obliczu lepszych perspektyw kibice są podzieleni. Nieważne są powody, nieważne kto ma rację, ważne są skutki. Łączy nas znacznie więcej niż dzieli i mam nadzieję, że wkrótce ramię w ramię będziemy wspierać ukochany klub, w zasadzie umiarkowanie mnie interesuje jak do tego dojdzie.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując