Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2014, 10:13
mamy kilku niezlych , darmowych i perspektywicznych wychowankow ( junorow) Wisly , ale my musimy brac niewiele lepszego Stepinskiego - ktory strzelil w tragicznym Widzewie 5-6 bramek- a potem rok gral z amatorami , i jeszcze jakies warunki - przeciez to kpina , naprawde myslicie ze Zajac az tak ustepuje temu Stepinskiemu ? bo ja szczerze w to watpie, teraz jest najlepszy czas zeby przyjrzec sie mlodziezy - bo czasem brak umiejetnosci mozna nadgonic zaangazowaniem i przywiazaniem do barw klubowych. U Smudy zaden z nich nie pogra bo Smuda to niestety dinozaur trenerski- z epoki Strejlala, Lazarka czy Piechniczka. Chcialbym zobaczyc kiedys choc pol meczu z klasycznym 4-4-2 - z Brozkiem i Zajacem z przodu , sezon jest dlugi - mozna pokombinowac - nic w tym sezonie nie grozi - ani MP ( bo tego7egia nie wypusci z rak jeszcze pare lat ), ani puchary- ...spadek tez raczej nie grozi ...oczywiscie nie mowie o meczach z Amika, 7egia, derbami czy innymi lepszymi druzynami , bo chlopaki sie "spala"i tyle , to mecze dla bardziej doswiadczonych - ale z ta gorsza polowa ligi juz mozna - .nie jestem przeciwko sprowadzeniu Stepinskiego - niech chlopak gra, bo jest mlody, perspektywiczny i moze jednak troche talentu ma ....ale smiesza mnie jakies warunki stawiane za nieopierzonego mlodzika , ktory nic nie pokazala w pilce ( oprocz glupoty jaka byl wyjazd do Niemiec) , chlopalk powinien przyjsc do Wisly pod warunkiem ze bardzo tego chce i wiaze jakies plany z Wisla, a nie stawiac warunki
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 22.08.2014 o godz. 10:32.
Odpowiedz cytując