Wyświetl pojedynczy post
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2014, 15:31
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje, że będzie opcja b) i b). Nie będzie grał wcale lub ogony, a jeśli już będzie grał to tam gdzie będzie miejsce po kontuzjowanym zawodniku!
Dziś czytam, że Tomasz Zając bardziej się nadaje na skrzydło, niż na atak... więc powiedz mi dlaczego wpajano chłopakowi tyle lat, że jest napastnikiem?

I tego się trzymajmy...

W związku z czym niby Wieśniaku? Zaczepka zupełnie nie na miejscu, a i poziom też niezbyt wysublimowany - jak powiedział ABGwiślakABG.

Otwórz lepiej oczy i skończ wszystko łykać co piszą Ci antyBednarzowcy. Nie łykaj też we wszystko co napisane w internecie, bo można się od tego nabawić zakażenia przewodu pokarmowego!

Tu akurat cytat kolegi pasuje jak ulał...

Weź sobie piter "Sport katowicki" Nr 193, przeczytaj wywiad z Kocianem... rozmawiał Leszek Błażyński. Ten sam wywiad ukazał się rano na www.katowickisport.pl. Koło południa pojawiła się wzmianka na forum niebieskich o warunkach jakie stawia Norymberga. Nagle o 14.05 pojawiają się owe warunki na niebiescy.pl, a o 19.06 na katowickisport.pl pojawia się identyczny cytat Kociana. Oczywiście w obu przypadkach z Kocianem rozmawiał Leszek Błażyński.

Taka powinna być hronologia czy raczej odwrotnie? Kto pier... ten pier...! Zastanów się piter następnym razem zanim coś napiszesz, bo mnie tym raczej nie zaimponowałeś!

ps. Nie od dziś wiadomo, że w Chorzowie takie obyczaje są, że jak nie można kogoś pozyskać i transfer nie wypala... dorabia się do tego ideologię...
ps2. koniec tematu Stępińskiego, bo robi się z tego kolejny "Smoleńsk", nie można być obiektywnym w temacie, bo to się nie zgadza z polityką antyBednarzowską postawą większości. Każdy ma swoje racje i wie najlepiej jak zaawansowane są rozmowy na linii Kraków - Norymberga i na jakie warunki rada nadzorcza przystaje!
Tak się akurat składa, że 19:06 to godzina ostatniej edycji artykułu. Cytat z Kociana pojawił się na KS + - najpóźniej o 13.

Odejmij sobie 3 godziny i masz czas wstawienia tego wpisu na TT.

Nie dorabiaj do tego chorych ideologii.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 21.08.2014 o godz. 15:42.
Odpowiedz cytując