Wyświetl pojedynczy post
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2014, 13:10
Krav napisał(a):Wyświetl post
dzisiaj przejeżdżałem i zauważyłem grecką tawernę Hellada czy jakoś tak, na Limanowskiego, blisko Rynku Podgórskiego. Ale zupełnie nic o niej nie wiem.

A kebabownia na plantach daje rade, chociaż jak wspomniali poprzednicy, z prawdziwym kebabem nie ma to wiele wspólnego. Kiedyś kiedyś zajebiste kebaby były pod piramidą, ale się niemiłosiernie zj.ebały.
To jest ten sam właściciel co na Królewskiej więc wątpię żeby było lepiej. Hellada smakowała mi jeszcze z pół roku temu, bardzo dobrą pizzę robili i souvlaki pierwsza klasa. Ale ostatnio po tym jak na souvlaki czekałem godzinę przy braku jakichkolwiek gości, dostałem w końcu niedopieczone mięso, które było gumowe, a w środku czerwone... nigdy więcej nie zjem w Helladzie.

Pod Piramidą kebab dramat, zawsze kusi zapachem jak wysiada się przy Bagateli, ale niestety zapach nie idzie u nich w parze ze smakiem. Jedząc kebaba w innych miastach stwierdzam, że w Krakowie nawet najlepszy kebab jest gorszy od tych w innych miastach, chociażby w Lublinie. Znam knajpy w innych miastach gdzie mają certyfikowane mięso, które posiada aż 34% baraniny, w Krakowie ciężko nawet o pseudobaraninę

Odpowiedz cytując