Wyświetl pojedynczy post
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2014, 10:28
Dzisiejsza wypowiedź Franza
''Do końca okna transferowego zostało jeszcze kilkanaście dni. Czy jest szansa, że Wisła jeszcze kogoś sprowadzi? - Nic nie wiem, bo nie ma mnie teraz w Krakowie. Wszystko zależy od naszych możliwości finansowych, których praktycznie nie ma. Ale jak będzie można kogoś załatwić, to spróbujemy, bo potrzebny jest nam każdy zawodnik. Ale jeśli nikogo nie uda się pozyskać, to będziemy grali naszą młodzieżą - zaznacza Smuda.''

Dodatkowo:
Wraz z wypożyczeniem Mariusza Stępińskiego z 1.FC Nuernberg trener Franciszek Smuda zyska w Wiśle Kraków zmiennika dla Pawła Brożka, ale przyznaje, że 19-latek jest dla niego w tej chwili zagadką.
Mariusz Stępiński w środę pojawił się w Krakowie na badaniach. Jeśli ich wyniki będą pozytywne, młody napastnik zostanie wypożyczony na rok do Wisły z 1.FC Nuernberg.
- To bardzo dobrze, że się u nas pojawił. Cieszę się, że może do nas przyjść - mówi trener Wisły. - To wciąż młody chłopak i w jego sytuacji na pewno będzie mu się łatwiej rozwinąć w Polsce niż za granicą - dodaje Smu
Transfer Stępińskiego powinien być sfinalizowany do poniedziałku, a to oznacza, że opiekun Białej Gwiazdy mógłby go brać pod uwagę przy ustalaniu składu już na spotkanie 7. kolejki T-ME z PGE GKS Bełchatów. - Na razie za wcześnie, żeby o tym mówić. Nie wiem, w jakiej jest dyspozycji. O jego aktualnej formie wiem tyle, co nic. Do meczu z Bełchatowem jest jeszcze kupa czasu i dopiero w przyszłym tygodniu o tym zadecydujemy - mówi "Franz".
Ostatnio edytowane przez huberix : 21.08.2014 o godz. 10:32.
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom

Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle''
~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz
Odpowiedz cytując