Mario Nh napisał(a):

Zatem, chodźcie dalej na mecze i klepcie Bednarza i jego kompanów po plecach.
Musi Was się zatem podobać kierunek w którym zmierza klub pod jego rządami.
|
Czy ja wiem? Szczerze mówiąc bardzo życzyłbym sobie aby ta restrukturyzacja Bednarza wyszła i klub, mimo kopania dołków pod Jackiem, otrząsnął się z problemów finansowych. Wtedy będziecie musieli przyznać że jednak może i jest idiotą oraz V kolumną z wybujałym ego ale za to swoje robi. Najgorzej dla wszystkich jakby okazało się że faktycznie JB jest nieporadny i nas komornik zlicytuje.
Sportowo trzymamy zadziwiająco dobry poziom jak na nasze warunki finansowe. Tutaj trzeba zapisać 'sukces' na koncie tercetu Smuda/Kapka/Bednarz (tak tak, również sukces Bednarza). Praktycznie, z siedzącym komornikiem na karku, ulepili bicz z piasku, wyciągając poprawnie wnioski z testów na studentach. Widać również że starają się promować Zająca by go sprzedać - myślę że nie jest przypadkiem jego regularne wychodzenie na ostanie 20 min. Bardzo dobre posunięcie i dobry wniosek wyciągnięty z transferu Chrapka. Na chłodno, za Sorina Oproiescu mieliśmy większy cyrk, teraz faktycznie mamy 'kłopoty bogactwa' (ironia)

.
Plan na przyszłość jest chyba prosty - Czerwiński musi się wykazać, Bednarz zdystansować od spraw kibicowskich skupiając na finansach, a Smuda utrzymać poziom. Chyba nie ma krótszej drogi na pudło niż ta.