Wyświetl pojedynczy post
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2014, 11:29
huberix napisał(a):Wyświetl post
^^ Chyba najlepiej opisane, miejmy nadzieję iż SKWK wie co robi.
Jednak tyłki trza ruszyć, bo samo napinanie się w internecie nie pomoże.
Jednym z dobrych pomysłów byłby doping spod stadionu i to mi by się podobało, ale niektórzy mogli by nie znieść widoków typowych januszy(ale naprawdę typowych). Jeszcze gdyby się pojawiły jakieś docinki Bendarzowców to nie byłoby co zbierać
Sam doping nie musiałby być na Bednarza. Skoro cierpia klubowa kasa, to niech nie cierpią piłkarze. Jestem ciekaw, co wtedy powiedziałby Mędrzec, Biskup i jedyny słuszny Kazimierz Węgrzyn.
Taa. Już widzę ten doping spod stadionu. Prowokacje policji, latające butelki.

Bardzo fajnie i mądrze wypowiedział A. Vukovic we wczorajszym pomeczowym studiu Ligi Mistrzów.
Odniósł co prawda trochę do innego modelu klubu, ale sens można podciągnąć pod sytuacje na Wiśle.

Został poruszony temat korporacji Salzburga. On sam skrytykował takie udziały. Powiedział, że dla niego prawdziwy klub to np. A. Bilbao gdzie stawia się na wychowanków "to coś więcej niż klub", a nie kupuje za wielkie pieniądze kilku zawodników i hegemonia trwa w najlepsze. (Salburg miażdży w tym sezonie wszystkich w rodzimej lidze).

Dodał następujące zdanie, proste ale trafiające w sedno jak dla mnie:
Cytat:
Ale skoro stadion się zapełnił, ludzie przychodzą w takiej ilości jak dziś na mecz, no to znaczy, że im się to podoba, że akceptują taką sytuację...

Zatem, chodźcie dalej na mecze i klepcie Bednarza i jego kompanów po plecach.
Musi Was się zatem podobać kierunek w którym zmierza klub pod jego rządami.
Odpowiedz cytując