domin_czyzyny napisał(a):

Atmosfera panująca na takich sektorach jest bardzo podobna do tej na siatce. Byłem wczoraj na meczu z Rosją, pierwsze co mnie spotkało do oczywiście reakcja ochrony, aby natychmiast zająć swoje miejsce i usiąść... Nie pozwalali stać nawet w ostatnich rzędach trybun. Dopiero podczas meczu zluzowali, ale w ten sam sposób chcą nas wszystkich ujebać także na piłce. Każdy ma siedzieć, wpieradalać kiełbachę lub popcorn i chlać paskudne piwo zachwycając się jak jeden z drugim kopie się po czole, a trzeci z czwartym nie trafia do pustej bramki.
|
Co Ty za głupią propagandę siejesz! Byłem wczoraj na siatce na meczu z Rosją.
Na spotkaniu atmosfera wspaniała, nikt nikogo za ucho nie ciągnął aby usiadł - to jakiś Twoje chore urojenie. Można było na wyciągniecie ręki podejść pod same boisko i obserwować rozgrzewkę. Chciałem zapalić i wyjść z hali - no problem skanowali bilecik i wracałem ponownie. Wszystko odbywało się w bardzo przyjaznej atmosferze.
P.S. jak spiker prosił o powstanie w kilku momentach to Ciebie ochrona stresowała i kazał usiąść:/ ?
MASAKRA! Skąd się biorą tacy ludzie jak Ty? jedyne co potrafisz to zakłamywać rzeczywistość... ?