Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2014, 14:04
Po co ta napinka między sobą? Jasne, jest że bojkot nie jest najlepszym rozwiązaniem dla Wisły Kraków(nie mylić ze spóła S.A) ale też jasnym jest, że każda obecność kibiców na stadionie jest wykorzystywane przez propagandę pajacka, którą stosuje. Dla mnie śmieszne są argumenty: "Ja chodzę dla Wisły Kraków a nie na Jacka". Gów.o! Chodzisz dla Jacka, bo on twoją obecność wykorzystuje do tego, żeby zniszczyć pewne zasady i wartości które potęgę Wisły Kraków zbudowały. Twoją obecność traktuje jako aprobatę i przyzwolenie do jego skur... komunistycznych działań, którymi ja osobiście się brzydzę. Jeśli wy nie ok, nie ma problemu.
Po drugie cox- mnie .... strzela, że nie mogę przyjść na stadion, bo to moja wielka pasja, ale póki będzie tam człowiek który mi zablokował na pól roku wejście na stadion - moje pieniądze nie pójdą na składkę dla jego pensji i ludzi którzy na to przyzwolili, czyt. w.sz. p Cupiała, Smudów, Pilchów i całej tej Radu Nadzorczej. Wolę swoimi pieniędzmi wspomóc pana Mikołajewicza, Wawrę i Towarzystwo Sportowe, którzy szanują kibiców to też jest Wisła proszę nie zapominać
Pozdro
Ostatnio edytowane przez palikot : 18.08.2014 o godz. 14:11.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując