Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2014, 13:42
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Spko niech dają. Tyle że zebranie kwoty to jedno, potem trzeba kasę dać Cupiałowi, ten zapłaci podatek od darownizy i przeleje te pieniążki JB, bo zakładam że z rak stowarzyszenia Jacek pieniedzy nie wezmie. Mylę się, twierdząc ze klub i Bednarz wypną się na ten 'spontan' tak jak ambasador rosyjski na polskie jabłka?

Nie wiem jak Ty ale, jesli stowarzyszneie jest w stani zebrac taką kasę na szczytny cel, osobiście wolalbym 300 tys wydać na muzeum wisły niz na dom Bednarza. W końcu - nawiązując do porównania - jak dom płonie i stoisz z gaśnicą dobrze wiesz że zwolnienie strażaka i chwycenie sikawki niewiele pomoże. Wiec w zależności od charakteru i portfela sponsora - albo kminisz o altance, albo przekuwasz porażkę w sukces twierdząc że jednak nowy salon bedzie ladniejszy.
Już się nie martw o dalej. Jeśli znajdzie się kasa, to i sposób jej przekazania Wiśle Kraków się znajdzie.
Ty dalej nie rozumiesz, teraz tym pożarem jest Bednarz, a nie jak Ty pisze że jest strażakiem. Jacek nic nie gasi, Jacek ten płomień tylko podsyca. Ta osoba to zło, które niszczy Wisłę, nie pozwala jej zarabiac pieniędzy z biletów, karnetów, cateringu, pamiątek, od sponsorów, itp.

Odejście Bednarza nie naprawi Wisły z dnia na dzień, ale przynajmniej da taką możliwość i odbijemy się w końcu od dna. Lepiej wypłacić łysej warszawskiej gnidzie 360 tyś zł i zacząć normalnie zarabiać na karnetach, biletach, cateringu, sponsorach, itp. Także wyniki sportowe będą lepsze ze względu na powrót dopingu.

Ps. Na przyszłość Wisła piszę się z DUŻEJ LITERY!. Wisła napisałeś z małej, a Bednarza z dużej - widać kogo szanujesz i kim jesteś. Ja wiem, że Wasi pracodawcy nie zwracają Wam na to uwagi, ale do ....y nędzy jak piszecie na forum kibiców Wisły Kraków to szanujcie nasze zasady.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.08.2014 o godz. 15:36.
Odpowiedz cytując