Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2014, 10:58
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Pytanie jaka jest kara za zerwanie kontraktu i wywalenie UFY razem z łysym i innymi.
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam ze niesamowicie wysoka...
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz...
Kto się zgodzil na podpisanie umowy na 10(!!!) lat.....
Kto? Na logike, RN się zgodziła. Czyli nie Bednarz a Pilch, Czerwiński(!) we własnej osobie czyli Cupiał. Moim zdaniem okres też jest odpowiedni - nie jest to abonament telefoniczny tylko umowa współpracy. Dwa - wcale nie musi byc zapisanej kary - tego bez wglądu do umowy nei stwierdzimy. Ale żeby nie być gołosłownym, zacytuje zdanie:

Cytat:
Umowa zawiera pewne klauzule bezpieczeństwa dla obu stron, w wyniku których, gdyby okazało się, że dla któregoś z partnerów nie jest to korzystne, może umowę skrócić.
JB

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Niemniej jednak duży plus dla skwk za ten list. Pytanie oczywiście na ile to realne.
Nie jest. Wystarczy że przekminisz na co kibice chętniej dadza - na muzeum czy odprawe dla JB? 300 tysięcy to tyle ile rocznie SKWK mialóby z biletów w projekcie 'złotówki', gdzie otwarcie mówią iż taka kwota, jesli chodzi o zebranie do puszek, jest nierealna. Myślenie życzeniowe, przynajmniej na obecnym etapie.

----------------
Edit: Nowe 'bilety' ruszyły ;>
https://bilety.wisla.krakow.pl/
choć ponoć nie wszytko jeszcze gotowe:
https://bilety.wisla.krakow.pl/CzyJestWszystkoSkonczone
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 14.08.2014 o godz. 11:04.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując