Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2014, 07:23
Franek jest dość specyficznym trenerem. W poprzednim sezonie po Kulawiku trzeba nam było trenera z charyzmą i twardą ręką który czasem rzuci mięsem do piłkarza. To się sprawdziło w pierwszej rundzie, w drugiej niekoniecznie Franio potrafił wycisnąć wszystko z zespołu. Tak wiem kontuzje, kartki itp. Ale pierwsza runda to była idealna okazja do ogrywania młodych (wiele meczów kończyliśmy z przewagą 1 ,2 bramek wtedy młodzi powinni obowiązkowo dostawać szansę) – tego mi zabrakło. W rundzie wiosennej młodzi wchodzili w kompletnie przemeblowany zespół, który dodatkowo był w dołku.

W obecnym sezonie też nie podoba mi się trzymanie na ławce rezerwowych do 90 minuty, wchodzi praktycznie tylko Zając. Powiedzmy sobie szczerze nie gramy o mistrzostwo, o puchary też pewnie będzie ciężko korzystajmy z młodych właśnie teraz, nie sądzę żeby psuli bardziej grę niż to czasem robi Sarki. Uryga pierwsze mecze miał kiepskie w tym sezonie, ale co mecz widać pewność i pewien automatyzm w zachowaniu – tego się nie nabędzie od siedzenia na ławce.

Franek ma wiele cech pozytywnych ma trochę przywar za największą poczytuję mu właśnie brak odwagi w stawianiu na młodych.
Odpowiedz cytując