pan Dudi napisał(a):

|
Dodatkowo. Dlaczego uważasz, że Cupiał i Bednarz mają "w głębokim poważaniu" tylko bojkotujących? Jak myślisz, gdzie mają ciebie i innych, którzy swoimi biletami dają poparcie Bednarzowi w prowadzeniu swoich pożałowania godnych rządów na Wiśle?
|
Spójrz na to racjonalnie - bezsprzecznie jesli chodzi o traktowanie kibica przez klub, na stadionie, kibic kibicowi nie równy. Na E gdzie chodze można się przesiaść (sam sie przesiadalem) można na górze trybuny zapalić (nie widzialem aby mandaty tajniacy wlepiali) stewardzi są mili, na bramkach sprawdzają bardziej bilet niż Ciebie - nie widzialem by buty kazali komukolwiek sciągać. Policji filmującej twarze też nie widzialem. Inny świat, prawo to samo.
Mówisz że to spór na linii 'kibice walczący o normalność - Bednarz'. Z całą pewnością mogę powiedziec żę z perspektywy piknika normalność na stadionie dawno jest i nie za bardzo jest o co walczyć. Masz wybór - chcesz normalność lecisz na E, chcesz mieć 'wrazenia' ze strony policji, ochrony czy sasiada - masz od tego C. Innymi słowy Bednarz ma "w głębokim poważaniu" co policja i ochrona wyprawia na C, dlatego że dla niego oznacz to głownie kary. Czyli w prostej linni masz argumenty - zalezy mu na piknikach a bojkotujących ma w głebokim powazaniu/traktuje jak powietrze. Przynajmniej póki bojkotują.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA