3120c napisał(a):

|
To niech zaczną jeździć, albo przestaną pier.dolić.
|
Argument dotyczy obu stron?

Jak tak, zacytuję cytat z 'antyjackowej' strony kolegi c.:
Cytat:
|
W Kielcach głośna stała się historia ojca z synem, który wyszedł wcześniej z meczu i otrzymał zakaz za opuszczanie swojego miejsca na bilecie.
|
.. sprawdzam ... i ?
Cytat:
|
Tomasz Chojnowski, prezes Korony Kielce: - Po jednym z ostatnich meczów rundy jesiennej przyszedł do mnie ponad 40-letni mężczyzna razem ze swoim synem. Ojciec rzucił kartę kibica na stół i stwierdził, że na meczu już nigdy się nie pojawi. Jak wyjaśnił, otrzymał zakaz stadionowy oraz 2000 zł grzywny. Za co? Za to, że razem z całym stadionem, ponad 8-tysiącami widzów, pod wpływem emocji wulgarnie odniósł się do sędziego. Czy to pseudokibic? Chyba nie. Nikogo nie pobił, nie uderzył, nie opluł.
|
Czyli nie stał, a darł się, nie nie był na meczu z syenam tylko przyszedł z nim do prezesa Korony. Albo mamy dwie głośne sprawy w Kielcach. Ok. Cytujac Ciebie - autor tekstu na stronie powienien 'przestać pier.dolić.' bo frajer Kielcach nie był a pisze.

Czy może był na tym spotkaniu (syn tego faceta)? Albo sa dwie sprawy? Ale jeśli tak, musiałbyś być z nim żebyś mógł się odezwać, jak i autor tekstu. No absurd
W kontraście, osobiście całkowicie rozumem poniższy argument, z ktorym nie mam jak polemizować, i z ktorym się musze w obecnym świetle mojej wiedzy zgodzić:
WISŁAZWE napisał(a):

|
Niektórzy chyba nie rozumieją.. To chyba jest logiczne, że jeżeli pójdziemy na mecz, zaczną się okrzyki na Szanownego Pana Jacka Bednarza, pojawi się transparent o treści anty bednarzowej dla wielu z nas będzie to ostatni mecz na 2 lata. Widać grantar nie jeździsz na mecze wyjazdowe, raz by się przejechał to byś zobaczył, że tych niebieskich kutasów interesuje tylko prowokacja i wlepienie mandatów. Nieważne komu, ważne że norma na kibolach wyrobiona a wykrywalność bandytów na stadionie 100%.
|
Mozna zostac przekonanym? Można. Wcale nie trzeba odczuć problemów na wlasnej skórze.
To tak by zejsć z tematu 'propagandy' i wrócić do dyskusji w nibylandii. EOT.
Edit:
@staszek2309 mówisz o ostanim spotkaniu? Myślalem że komentujesz zdjęcie

Zle Cie zrozumialem, przepraszam.