3120c napisał(a):

Najpierw nie odnosisz się do tego co napisałem, a teraz piszesz o rozumieniu słowa pisanego. Trudno, skoro nie rozumiesz słowa pisanego.
Świetny przykład. Okazuje się, że tam gdzie zmniejszyli prędkość w terenie zabudowanym, jest więcej wypadków.
Pytanie, czy jeśli jeździsz stosujesz się do wszystkich przepisów bezwzględnie?
Nie protestuję, bo sam jeżdżę więcej, liczę się z tym, że ktoś może spowodować wypadek z moim udziałem. 13 lat prawo jazdy i żadnej kolizji, stłuczki, wypadku. Mandat 2 razy za brak włączonych świateł i zapiętych pasów. Coraz większe ograniczenia prędkości nie rozwiązują problemu.
Porównujesz żółte kartki do wywalenia drużyny z gry o awans? Albo to, co się dzieje na boisku i poza nim? Grubo...
Medal ma dwie strony, ty coś tam majaczysz o wypocinach, a obiektywnego spojrzenia na sprawę - ZERO
|
Przecież Bereszyński dostał czerwoną kartkę na boisku o ile dobrze pamiętam? Czerwona kartka = zawieszenie tak czy nie?
"obiektywnego spojrzenia na sprawę" - Legia złamała pkt regulaminu za co została słusznie ukarana, więc gdzie nie mam obiektywnego spojrzenia na sprawę? Co tu jest do roztrząsania skoro czarno na biały jest napisane co grozi za wprowadzenie zawodnika zawieszonego za kartki.