Wyświetl pojedynczy post
3120c
Member

Od: 06.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2014, 13:14
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
czyli jak myślałem nie rozumiesz słowa pisanego, trudno
Najpierw nie odnosisz się do tego co napisałem, a teraz piszesz o rozumieniu słowa pisanego. Trudno, skoro nie rozumiesz słowa pisanego.

Cytat:
Ad 1) Jedźmy w terenie zabudowanym 80 km/h, bo jakiś debil wymyślił 50, a dodatkową są kary finansowe i pkt za jej przekroczenie. Przecież to jawna zbrodnia i rozbój w biały dzień. Protestujesz z tego powodu? Nie, bo wsiadając za kółko, akceptujesz oraz znasz konsekwencje złamania przepisów drogowych.
Świetny przykład. Okazuje się, że tam gdzie zmniejszyli prędkość w terenie zabudowanym, jest więcej wypadków.
Pytanie, czy jeśli jeździsz stosujesz się do wszystkich przepisów bezwzględnie?
Nie protestuję, bo sam jeżdżę więcej, liczę się z tym, że ktoś może spowodować wypadek z moim udziałem. 13 lat prawo jazdy i żadnej kolizji, stłuczki, wypadku. Mandat 2 razy za brak włączonych świateł i zapiętych pasów. Coraz większe ograniczenia prędkości nie rozwiązują problemu.

Cytat:
Ad.2) W takim razie zlikwidujmy żółte i czerwone kartki skoro one wypaczają sens grania. Zawsze trafi się jakaś drużyna które może skończyć mecz w 9, a to przecież wbrew zasadom, bo gra się po 11.
Porównujesz żółte kartki do wywalenia drużyny z gry o awans? Albo to, co się dzieje na boisku i poza nim? Grubo...

Medal ma dwie strony, ty coś tam majaczysz o wypocinach, a obiektywnego spojrzenia na sprawę - ZERO
Następny przepisowy świętojebliwy
Ostatnio edytowane przez 3120c : 13.08.2014 o godz. 13:21.
Łysa głowa, mały wacek, to nasz prezes - Bednarz Jacek
Odpowiedz cytując