Wyświetl pojedynczy post
3120c
Member

Od: 06.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2014, 12:17
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
wiesz co by się działo jaby to jak piszesz "s....iałe prawo" w tym przypadku nie działało? pomyśl , sam ,jak już ogarniesz to napisz ,okey ?
Ja o zupie, ty o du.pie.
Mnie chodzi o to, że jakiś debil wymyśla jakieś tam "prawo"/"przepisy", a wy ślepo się podporządkowujecie, bo tak być musi.
Tak samo duch sportu przegrał w przypadku Legii z przepisem.

Cytat:
Ktoś przed nimi ten przepis ukrywał? Okazuje się, że o przepisie wiedział Kuciak, Bereszyński, a nie wiedział zarząd "najlepiej zorganizowanego klubu w Polsce". Gdyby to był inny klub, miałbym wątpliwości co do całej sytuacji... a jest to klub, który jeszcze rok temu krzyczał - F*CK UEFA, a teraz leży przed nimi i błaga. Klub sam się zgwałcił i jeszcze obwinia o to wszystkich naokoło. Wiózł wilk razy kilka, powieźli i wilka
Nie wiem kto wiedział, kto nie, kto popełnił błąd a kto nie, nie o tym mowa. Chodzi o to, że przez jakiś gów.niany przepis wypacza się sens grania w piłkę, bo nie liczy się gra, tylko przepis. Po co więc grać?
Nie błaga, tylko wykorzystuje możliwość odwołania, tak samo jak w sądach jest możliwość odwołania, a obywatele się oburzają (nie raz nie dwa) że ktoś popełnił przestępstwo, i że jeszcze daje mu się możliwość/ma czelność odwoływania. Takie przepisy... Idź wtedy tez protestuj, żeby być konsekwentny.
Mnie chodzi o logikę tych przepisów, jest gów.niana i o tym piszę.
Jesteście świętojebliwi do potęgi, tak jakbyście w życiu żadnego wykroczenia nie popełnili.

Cytat:
Jakie by to prawo nie było gówniane to przepis jak i regulamin obowiązuje od 2012 roku. Przystępujesz do rozgrywek akceptujesz wszystkie pkt regulaminu co do joty, a nie skamlesz po fakcie. Widać 2 lata dla "Wielkiej Legii" to zbyt mało, aby się dostosować. Tłumaczenia, że zagrał tylko 3 minuty przy prowadzeniu 6:1 w dwumeczu i mieć pewny awans do kolejnej rundy? Legia za to powinna dostać tytuł FRAJERA DEKADY.
Zrozum jeszcze raz, w du.pie mam inne aspekty. Mnie chodzi o logikę postępowania.

Jeszcze pytanie do znawców. UEFA ustala przepisy...a co gdy UEFA nie stosuje się do własnych przepisów, nie dotrzymuje formalności, terminów (niewielkich bo niewielkich ale jednak, błąd Legii nie był wielkich rozmiarów i nie miał znaczenia w perspektywie wyniku)? Co wtedy? Też będziecie tacy konsekwentni? Było przewijane gdzieś o tym, że sama UEFA nie ustrzegła się nagięcia/złamania przepisów w przypadku Legii, jeśli chodzi o rozpatrywanie tej sprawy.
Ostatnio edytowane przez 3120c : 13.08.2014 o godz. 12:28.
Łysa głowa, mały wacek, to nasz prezes - Bednarz Jacek
Odpowiedz cytując