Grantar napisał(a):

|
Nie dramatyzuj ... nie trzeba od razu podkładać się Policji ... np wypisując wyrazy ... baner typu " PREZES CIĄGNIESZ KLUB NA DNO" albo " NIE ZŁAMIESZ NASZ KIBICÓW" itp nie może być chyba karany
|
Jak na razie to ty dramatyzujesz spadającą frekwencją.
"Nie trzeba być faszystą by dbać o ziemię ojczystą" - pamiętasz? Jaka była reakcja służb ochrony? Gdzie tu propagowanie faszyzmu?...bo taka informacja była podana po naszym transparencie. Jakie reakcje psów są uskuteczniane wobec okrzyków oprócz kamerowania fanów? Znasz sankcje dla chłopaków "za byle gó.wno"? Chcesz zdjęcia kamerujących psów?
Baner ma być dosadny, a nie być ciepłym kluchem, ciepły kluch jest dla ciot pokroju Bednarza, który jest przesiąknięty procedurą a nie zdroworozsądkowym myśleniem. Poza tym pewien transparent o złamaniu pojawił się na CLJ. Co dał? Jaka była reakcja mediów na ten "kulturalny" (bo był wyjątkowo kulturalny) transparent? Żadna. Lepiej napisać dosadnie.
Cytat:
Wszyscy są przeciwko ?
Może trzeba się spotkać umówić na wywiad pokazać swoje racje ... Krakowska, Dziennik, Radio Kraków to nie są media niereformowalne....
Póki co na stronie SKWK wisza komunikaty typu Bedmarz to .... taki i taki nie ma gadania póki nie wyleci ...
|
O fanatykach z reguły mówi się źle, tak się przyjęło. Czemu nie zainteresują się obiema stronami? Bo miało by to mniejszą sensację, mniejszy rozgłos, pewna teoria została by obalona. Mediami/prasą manipuluje/kieruje władza. Władzy nie jest w smak żeby ktoś o nich mówił źle, i aby pewne fakty ukryć, to samo tyczy się łysego placka. W odniesieniu do kibiców/fanatyków te fakty są pomijane celowo każdorazowo, albo pobieżnie jest o nich wspominane. Są filmy, dokumenty, wszelkie materiały, nikt z nich nie korzysta, bo jest to niewygodne. Zupełnie jak w sądach (oskarżony o rzekomą napaść na funkcjonariusza chce ujawnienia monitoringu, sędzia odmawia, bo...cytuję: "wierzy zeznaniom funkcjonariuszy"). Jak więc usiąść/rozmawiać/współpracować z ludźmi, którzy myślą i przekazują informacje subiektywnie a nie obiektywnie.
Cytat:
|
Tablice zaproponował Palikot nie ja ...
|
Mniejsza z tym, i tak nic nie wnosi.
Cytat:
|
Dyskutujesz (negujesz) moje propozycje formy protestu a potem piszesz ze ich nie ma ....
|
Są nierealne, dlatego chcę abyś podał realne. Tu musi nastąpić cały łańcuszek wydarzeń, aby wszystko wróciło do normalności.