Matejas_ napisał(a):

Kilka słów Kowalczyka na temat Leśnodorskiego i kontaktów klubu z kibicami.
Gość ma taki sam punkt widzenia jak i ja... mimo, że jeszcze tyle nie wypiłem co on
|
Patrząc na wpisy z ostatniego czasu można by polemizować.
Kowalczyk jest takim autorytetem dla kibiców Legii jak Bednarz dla nas, czyli krzyż na drogę, ch.uj w du.pę i kotwica w plecy.
Cytat:
Trochę to wszystko jednak przypomina odwracanie kota ogonem.
to przecież kibice nie chodzą na mecze a nie Bednarz ...
Gdyby np formą protestu przeciw Prezesowi były okrzyki i odpowiednie banery na stadionie, zmobilizowanie części mediów przeciw Bednarzowi, i pertraktacje z właścicielem a to wszystko przy pełnym stadionie to nie spieralibyśmy się na forum .....
Tak naprawdę można powiesić tablice ze stratami zwolennikom bojkotu niechaj patrzą jak spadła frekwencja .....
Może przejaskrawiam. ( Te 400 osób na ostatnich meczach to ewidentna wina Prezia)
Trzeba naprawdę się zastanowić nad forma protestu.
|
Okrzyki, banery...psy na stadionie...wierzysz w to co piszesz? Ja bym nie poświęcił braci fanatyków dla okrzyków i banerów kosztem represji od psów.
Części mediów piszesz? Której części? Która część mediów jest/byłaby dla nas przychylna? Pisz o takiej, która ma medialność.
Ale że co nam z tej tablicy strat przyjdzie ? Miała spaść frekwencja i spadła...na uj drążyć temat?
Zastanowić nad formą protestu...ale że co konkretnie?
Konkrety, nie słodkie pieprzenie.