Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2014, 23:06
Że CO?!!!!! Albo mnie pochłonęły ostatnie wydarzenia piłkarskie i gdzieś przegapiłem albo nigdzie nikt o tym nie pisał i to ściema... no ale ....... czemu ja się dowiaduję o takich rzeczach ze strony Legionisci.com?

http://legionisci.com/news/59178_Na_..._sprzetem.html

Cytat:
W ostatniej kolejce nie było tyle opraw co tydzień wcześniej. Ultrasował Górnik, który odpalił pirotechnikę pod sektorówką, liczny wyjazd zaliczył Lech. Ruch w ramach solidarności kibicowskiej nie pojechał do Krakowa, podobnie uczyniło Podbeskidzie nie jadąc do Bydgoszczy. Najważniejszą informację podali jednak chuligani Wisły, którzy zapowiedzieli zaprzestanie używania sprzętu w rywalizacji z innymi ekipami niż Cracovia.

"Oświadczamy, że z dniem dzisiejszym w starciach z ekipami z całej Polski znika sprzęt i chuligani Wisły Kraków biją się jedynie na pięści. Dotyczy to również wszystkich żydowskich zgód, z wyłączeniem ich samych. Z prostej przyczyny nie dotyczy to jedynie Krakowa i okolicznych miejscowości. Obsrane cioty zza błoń, przyzwyczajone do życia jak szczury, zdające sobie sprawę z dzielącej nas przewagi nigdy nie odważą się stanąć z nami twarzą w twarz na gołe pięści. Oczywistym jest zatem, że póki co sprzęt nie może zniknąć z krakowskich ulic" - poinformowała grupa Sharks.
ps. wiedział ktos?
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.08.2014 o godz. 23:09.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując