Wyświetl pojedynczy post
kws
Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2014, 23:20
dzollo napisał(a):Wyświetl post
A co do tych odwolan to szansze macie bliskie zeru, raz ze czasowo ta biurokracja trwa a IV runda LM juz tuz tuz, a dwa ze UEFA staie na glowie zeby juz nie mieszac w parach LM i LE, a do tego gdyby legia dopiela swego to w przyszlosci inne kluby w sporach z UEFA tez by nie odpuszczaly a tak beda chcieli pokazac panowie z UEFY, ze kazdy moze sobie myslec co chce i pisac gdzie chce a racja i tak musi byc po ich stronie, wiec wydaje mi sie, ze prawnicy L beda szukac okazji na to aby ten caly trybunal w Losannie wydal wyrok na rzecz L i beda chcieli jakis chajs wyciagnac na rzecz odszkodowania dla L od UEFA, i w tym momecie wszyscy w L zdaja sobie juz sprawe, ze sprawa awansu jest juz pozamiatana, a cala akcja rozgrywa sie juz wlasnie jedynie o kase.
Ja to wiem, Ty to wiesz...a ile osób wierzy, że się uda

Natomiast, z czasem to nie jest tak do końca bo w środę L ma komisję odwoławczą w Uefa, z tego co zrozumiałem decyzja ma byc tego samego dnia, natomiast w Lozannie chcą skorzystać z postepowania przed izbą ad hoc - werdykt w ciągu 24 h. Jest to możliwe dzięki temu, że Celtik nie występuje w całym procederze jako strona..więc nie ma procedury mediacji (do 2 miesięcy). Może ktoś sprostuje te informacje, bo moje mogą być błędne... Generalnie, oczywiście że chodzi o kasę, ale chcą to załatwić szybko, póki sprawa gorąca, bo boją się że im później, tym gorzej będzie z wyciągnięciem kasy...
Jak uda się wygrać marne 100 tyś. euro, to uznam że są cudotwórcami
Odpowiedz cytując