Wyświetl pojedynczy post
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2014, 22:35
kws napisał(a):Wyświetl post
No i właśnie tak by zrobiło 15/16 właścicieli klubów w Ekstraklasie...Natomiast w Legii DM i BL:

- uformowali wroga wszystkich; klubu i kibiców -> Celtic
- odwołali się do jakiś odkurzonych zasad Uefa, które nikogo nie interesują i stworzyli cel -> walka o sprawiedliwość
- co najlepsze, jak patrze na komentarze spowodowali, w ten i kilka innych sposobów, że chyba nigdy kibice L nie są tak zjednoczeni (wyjątek: Kowalczyk )
- pozyskali (nie wiem w jaki sposób) sporo artykułów, w zachodnich mediach, które nakręcają to co opisałem wcześniej
- kibice nie odwrócili się od klubu, spadek frekwencji nie będzie znaczny

Wbrew pozorom, ta porażka jest minimalizowana w rewelacyjnym stylu.
Oczywiście odwołanie, to szansa 0,0001%, ale dzięki niemu wiele osób zapomina o tym, że to klub zawinił przede wszystkim.

Każdy spodziewał się, że będzie płacz i lament na konferencji i po niej, a wyszła...powiem to, ale mam nadzieję że inni mnie nie zlinczują z mojego miasta: rewelacyjna szopka.

Dodam: Właśnie pojawiło się info....Legia gra z Realem w sobotę zamiast Fiorentiny na Narodowym. Poszaleli w tym klubie....ale pewnie wiedzą co robią.

Zupelnie nie rozumiem jaki sens ma taki mecz w trakcie sezonu w dodatku dzien po meczu ligowym, prezesi L chca chyba troszeczke udobruchac kibicow za ta wtope z LM bo innego wytlumaczenia nie widze.
Napewno odbije sie to na waszej piatkowej rywalizacji bo Berg bedzie na ekstraklase musial znowu wystawic jakis eksperymentalny sklakad z Lewczukami itd.

To tak jak w zwiazku, jak kobieta wkur...mezczyzne to potem zaciaga do do lozka i liczy ze wszystko bedzie okej....

A co do tych odwolan to szansze macie bliskie zeru, raz ze czasowo ta biurokracja trwa a IV runda LM juz tuz tuz, a dwa ze UEFA staie na glowie zeby juz nie mieszac w parach LM i LE, a do tego gdyby legia dopiela swego to w przyszlosci inne kluby w sporach z UEFA tez by nie odpuszczaly a tak beda chcieli pokazac panowie z UEFY, ze kazdy moze sobie myslec co chce i pisac gdzie chce a racja i tak musi byc po ich stronie, wiec wydaje mi sie, ze prawnicy L beda szukac okazji na to aby ten caly trybunal w Losannie wydal wyrok na rzecz L i beda chcieli jakis chajs wyciagnac na rzecz odszkodowania dla L od UEFA, i w tym momecie wszyscy w L zdaja sobie juz sprawe, ze sprawa awansu jest juz pozamiatana, a cala akcja rozgrywa sie juz wlasnie jedynie o kase.
Ostatnio edytowane przez dzollo : 11.08.2014 o godz. 22:44.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując